Tillbaka till Nyheter

Profura AB söker en Affärsekonom

 Ansökningstiden på denna tjänst har löpt ut. Vi söker däremot alltid bra människor, så tveka inte på att skicka in en spontanansökan till rekrytering@profura.se. Observera att återkopplingar på spontanansökningar kan ta lite längre tid.

Profura AB är ett privatägt Göteborgsbaserat investmentbolag med drygt 50 rörelsedrivande bolag med fokus inom affärsområdena: Industri | Utveckling | Fastigheter.

Företrädelsevis investerar Profura genom majoritetsägande tillsammans med grundare och ledning, där vi tillsammans fokuserar på lönsamhet och företagsutveckling, Profura

Profil

Vi söker en affärsekonom/businesscontroller med kunskap och erfarenhet från rörelsedrivande bolag, med fokus att stödja valda affärsområden och bolag med ekonomistyrning, förvärvsanalyser, processförbättringar och rapportförstärkning med valda nyckeltal och KPI-uppföljning.

 

Arbetsuppgifter

Löpande business controlling och stöd till VD:ar inom koncernen för varierade bolag och affärsområden. I arbetet ingår även att förstärka och utveckla vår ekonomistyrning i form av rapportmallar, nyckeltalsuppföljning och bolagsprocesser.

 

Vidare kan arbetsuppgifterna innehålla värdeskapande projekt tillsammans med bolag i koncernen liksom att utveckla våra förvärvsanalyser och stötta vid förvärv.

 

Erfarenhet

Vi söker en person med erfarenhet inom business control och ekonomistyrning. Med en bakgrund som exempelvis redovisningsekonom och med stort intresse för resultat- och balansräkningar,och affärer i synnerhet. Man har en utbildning inom ekonomi och kunskap inom varierade affärssystem, liksom förmågan att skapa relevanta och värdefulla underlag för analys och beslut. Meriterande: Jobbat i ägarleddakoncerner.

 

Personlighet

Affärsmässig                    Ansvarstagande              Nyfiken        Resultatdriven

Relationsskapande         Kommunikativ                  Driv               Tydlig kravställare

Projektledare                    Flexibel                                                                          

 

Vi erbjuder

Ett självständigt jobb, i en av Göteborgs mest dynamiska miljöer med fantastisk utsikt från 14:e våningen i Läppstiftet, där du får möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll och utveckling.

 

Att arbeta med löpande förbättringsarbete i teamet, med ambitionen att hela tiden vara på väg framåt med processer och system är en av våra framgångsfaktorer.

 

Profura arbetar utifrån mantrat ”90% människor och 10% bolag” i en stimulerande miljö där vi arbetar nära varandra och ges möjlighet att påverka utvecklingen.

 

Man tar eget ansvar för sina arbetsuppgifter och hur arbetet planeras. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Läppstiftet, Lilla bommen, Göteborg.

 

Har vi väckt din nyfikenhet?

Varmt välkommen med din ansökan genom CV och ett personligt brev till rekrytering@profura.se. Urval och intervjuer sker löpande. Inget sista ansökningsdatum.


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

 

Henrik Karlsson + 072 590 9095, henrik.karlsson@profura.se

Sara Bergström + 070 837 94 80, sara@saraz.se

Tillbaka till Nyheter